Thursday, November 27, 2014

TTC : Blighted Ovum - 'Our Junior' Yang Merajuk

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..



Dah baca entry sebelum ini tentang hadiah anniversary yang mendukacitakan ? So, kali ni saya nak share dengan anda semua tentang artikel yang saya jumpa di dalam Blog drzubaidi tentang kehamilan blighted ovum.. 



Artikel tentang our junior yang 'merajuk' dan 'lari' bulan lepas..



Selamat membaca..



*google



*Hmm no wonder bulan tu saya demam, selsema dan batuk teruk tak baik-baik..
Macam-macam petua dan ubat saya try.. Rupa-rupanya... Ok, tak apa, cuba lagi..
Sekarang kita enjoyyyyyy.... 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Komen....=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...