Saturday, November 29, 2014

Cuti-Cuti Malaysia : Underwater World Langkawi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..



Hmm hujung tahun ni kemana ya nak bawa keluarga bercuti? Kalau tak ada idea, meh saya cadangkan satu tempat untuk bercuti sambil tambah pengetahuan.. Underwater World Langkawi, of course la di Pulau Langkawi nun.. Macam-macam spesis hidupan laut ada.. Banyak informasi yang boleh dapat tau.. Mesti keluarga anda akan teruja tengok gelagat haiwan-haiwan tu semua.. 



So enjoy gambar-gambar di bawah ye..






















































Baaanyak lagi yang menarik tau.. 
Silalah masukkan Underwater World Langkawi dalam list percutian anda ok..



Thursday, November 27, 2014

TTC : Blighted Ovum - 'Our Junior' Yang Merajuk

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..



Dah baca entry sebelum ini tentang hadiah anniversary yang mendukacitakan ? So, kali ni saya nak share dengan anda semua tentang artikel yang saya jumpa di dalam Blog drzubaidi tentang kehamilan blighted ovum.. 



Artikel tentang our junior yang 'merajuk' dan 'lari' bulan lepas..



Selamat membaca..



*google



*Hmm no wonder bulan tu saya demam, selsema dan batuk teruk tak baik-baik..
Macam-macam petua dan ubat saya try.. Rupa-rupanya... Ok, tak apa, cuba lagi..
Sekarang kita enjoyyyyyy.... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...